Cum să Utilizați Backlink-urile în SEO Pentru a vă Crește Clasamentul

Pe lângă construirea de linkuri, există și alte strategii pe care le puteți folosi pentru a obține mai multe backlink. Una dintre cele mai bune este construirea de relații cu lideri de gândire și influenți din nișa ta. Atunci când oamenii caută un anumit produs sau serviciu, vă puteți poziționa drept cea mai bună alegere. Folosirea rețelelor sociale pentru a vă promova conținutul poate ajuta site-ul dvs. să primească backlink, la fel ca și stabilirea unui lider de gândire în industria dvs.

Cel mai bun mod de a obține backlink-uri este să le ceri oamenilor să facă linkuri către site-ul tău. A cere altora să adauge site-ul dvs. la lista lor va fi de ajutor. Dacă este posibil, cereți linkuri în conținut. Link-urile din conținut vor avea un impact mai mare decât link-urile din exterior. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile lor atunci când solicitați backlink. După ce ți-au adăugat linkul, spune-i că este al tău. Există, de asemenea, servicii pentru backlink-uri din Marea Britanie, pe care le puteți folosi pentru a obține conținut publicat mai rapid cu link-uri către site-ul dvs. Acestea sunt servicii plătite și sunt împotriva politicilor motoarelor de căutare, așa că vă sfătuim prudență atunci când cumpărați backlink-uri, deoarece vă poate aduce o penalizare în rezultatele motoarelor de căutare. Din păcate, mulți webmateri o fac, așa că pentru a ține pasul cu concurența, construirea de linkuri plătite este o necesitate pentru mulți, doar implementați-o cu prudență.

O altă modalitate de a crește backlink-urile este să scrieți articole sau bloguri care menționează site-ul dvs. Acest lucru vă va crește autoritatea și vizibilitatea ca resursă relevantă. Conținutul tău va fi, de asemenea, mai interesant dacă menționezi alte site-uri pe site-ul tău. Cu cât oamenii știu mai multe despre afacerea și produsele dvs., cu atât sunt mai probabil să fie interesați de ceea ce aveți de oferit. Scriind articole în mod regulat, veți construi și o listă de site-uri web relevante.

Backlink-urile vă pot crește clasamentul, dar trebuie să fie de înaltă calitate. Nu este suficient să obții un link de la un site cu o reputație proastă. Aceste link-uri trebuie să fie relevante pentru conținutul dvs. și ar trebui să fie de calitate. Este esențial să obțineți backlink-uri de la site-uri de calitate. Dacă sunt irelevante, vor afecta clasarea în căutarea site-ului dvs. Scopul acestei strategii este de a vă îmbunătăți clasamentul, ceea ce este o necesitate pentru orice proprietar de afaceri.

Înainte de algoritmul Penguin, backlink-urile erau de calitate scăzută. Acest tip de backlink a ajutat la clasarea unui site, dar acum, nu este atât de benefic dacă este de la un site care se află în aceeași nișă cu tine. Trebuie să obțineți backlink-uri de la site-uri web cu autoritate care sunt relevante pentru afacerea dvs. Apoi, veți putea să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare fără a fi nevoie să cheltuiți timp și bani pe acest proces.

Următorul pas este să construiți tipul potrivit de backlink. De exemplu, dacă site-ul dvs. vinde haine de maternitate, ar trebui să încercați să obțineți backlink-uri de la reviste de maternitate și bloguri de modă. Dar dacă sunteți o afacere concretă, atunci va trebui să utilizați linkuri direcționate geografic sau relevante pentru subiect. Nu trebuie să obțineți backlink-uri de la un blog care vinde o pereche de cizme.

Cel mai important pas atunci când construiești backlink-uri este să găsești organizații care au link-uri care se referă la afacerea ta. Puteți găsi aceste organizații căutând organizații din industria și orașul dvs. Dacă nu găsiți un abonament, încercați să urmăriți link-urile acestora. Cel mai eficient mod de a construi backlink-uri este să scrieți articole și să comentați pe bloguri. Procedând astfel, veți crea o relație cu autorul și veți obține câteva backlink-uri grozave.

Când creați o strategie de backlink, ar trebui să luați în considerare sursele linkurilor. Unele site-uri web vă pot oferi link-uri gratuite sau cu costuri reduse. Asigurați-vă că sunt relevante pentru afacerea dvs. Adesea, acest lucru poate fi dificil și va duce la o pierdere a traficului. Prin urmare, ar trebui să vă concentrați pe achiziționarea de backlink-uri de pe site-uri web de calitate pentru a maximiza impactul backlink-urilor dvs.

O altă opțiune este să vă construiți backlink-uri pe site-uri web cu autoritate. Spre deosebire de trecut, când linkurile de calitate scăzută ajutau la clasarea unui site, va trebui să vă concentrați pe backlinkuri de înaltă calitate, contextuale și relevante. Obținând backlink-uri de la site-uri autorizate, veți putea să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare și să câștigați mai mult trafic. Deci, cum poți crea backlink-uri mai puternice și mai relevante?

Pe lângă crearea de backlink-uri de înaltă calitate, ar trebui să vă concentrați și pe crearea de link-uri relevante către site-ul dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă nu doriți să plătiți pentru linkuri, deoarece acestea sunt adesea de calitate scăzută. Concentrându-vă pe site-uri relevante, de înaltă calitate și populare, veți putea genera un profil de link de calitate superioară și mai relevant pentru site-ul dvs. Acestea sunt cele mai bune trei moduri de a obține mai multe backlink-uri și de a vă crește SEO.